Vijesti Hronika Zbog pijanstva lišeno slobode šest vozača u regiji, Dervenćanin “rekorder”

Zbog pijanstva lišeno slobode šest vozača u regiji, Dervenćanin “rekorder”

0

Službenici Policijske uprave Doboj juče su zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola lišili slobode ukupno šest vozača, od toga tri iz Doboja i po jednog iz Dervente, Teslića i Stanara.

Kod lica J.P. iz Dervente je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,67 g/kg, kod D.H. iz Teslića je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,56 g/kg, a kod lica inicijala S.R. iz Modriče je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,53 g/kg. Kod M.C. iz Doboja je u Stanarima utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,59 g/kg, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U Doboju su lišene slobode Dobojlije G.S. i Dž.L. zbog odbijanja da se podvrgnu alkotestiranju i lice M.S. iz Doboja kod koga je utrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,59 g/kg.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here