Vijesti Hronika Zbog povećanog broja motociklista na putevima potreban veći oprez svih učesnika u...

Zbog povećanog broja motociklista na putevima potreban veći oprez svih učesnika u saobraćaju

0

Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, zajedno sa članovima Auto-moto društva Doboj, počeli su sa provođenjem preventivnih aktivnosti sa ciljem skretanja pažnje vozačima da svojim odgovornim ponašanjem u saobraćaju doprinesu većoj bezbjednosti motociklista na putevima.

Izrađen je i promotivni materijal koji sadrži potrebna uputsva i savjete za vozače.

Imajući u vidu da su motociklisti ugroženija kategorija učesnika u saobraćaju a na što utiču kako okolnosti nepropisnog ponašanja samih motociklista, ali i drugih učesnika u saobraćaju prema njima, policijski službenici naše Uprave u narednom periodu organizovaće niz preventivnih i represivnih akcija sve u cilju povećanja ukupnog stanja bezbjednosti na putevima koji su u operativnoij nadležnosti PU Doboj. U navedenim akcijama učestvovaće i policijski službenici sa službenim motociklima, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Tokom 2020. godine na području Dervente i Stanara smrtno su stradala dva vozača motocikla, prethodne 2019. godine u Doboju život je izgubio jedan motociklista, dok je tokom 2018. godine na području Doboja i Stanara smrtno stradalo pet vozača motocikla.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here