Vijesti Hronika Zbog “promila” lišeno slobode više vozača i pješaka

Zbog “promila” lišeno slobode više vozača i pješaka

0

Službenici Policijske uprave Doboj u prethodna 24 časa lišili su slobode četiri vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola kao i dva pješaka.

Tri vozača su iz Doboja, jedan iz Stanara, dok su pješaci iz Doboja i Broda.

Kod vozača iz Doboja, lica inicijala A.B. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,80 g/kg, kod lica inicijala R.D. 1, 88 g/kg, dok je lice inicijala M.J. odbilo da se podvrgne alkotestiranju. Kod vozača lica inicijala M.I. iz Stanara je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 2,56 g/kg. Kod pješaka lica inicijala J.M. iz Broda je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,82 g/kg dok je kod pješaka S.Č. iz Doboja, utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,05 g/kg, saopštili su iz Policijske uprave Doboj.

Navedena lica će nakon prestanka razloga za zadržavanje biti puštena na slobodu i istima će biti uručeni prekršajni nalozi za počinjene prekršaje iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here