Vijesti Najave i obavještenja Zbog radova zastoji u isporuci električne energije u nekoliko sela

Zbog radova zastoji u isporuci električne energije u nekoliko sela

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u utorak, 4. oktobra, doći do zastoja u isporuci električne energije u nekoliko sela.

Od 9 do 14 časova planirani radovi tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na lokacijama Mišinci (Malojčani i Kuzmanovići), Maloj Sočanici i Velikom Prnjavoru, za potrošače koji se napajaju sa trafo-područja V. Sočanica – Malojčani, Mišinci – Kuzmanović, M. Sočanica – Savića Brdo, M. Sočanica – Čelar, M. Sočanica – Ćorić, M. Sočanica – Erić, M. Sočanica – Šimići, M. Sočanica – Nujići, Veliki Prnjavor, Mala Sočanica Čičci, M. Sočanica – Topalovići.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here