Vijesti Sport Zlato za Dervenćane

Zlato za Dervenćane

0

U Karlovcu (Hrvatska) održan je turnir Hallelujah Cup 2010., u Tae Kwon Do, gdje su učestvovali članovi Tae Kwon Do kluba “DERVENTA” Derventa.

Zlato za Dervencane

U veoma jakoj konkurenciji na turniru, takmičilo se 484 takmičara, iz 14 zemalja, (Hrvatska, Slovenija, Austrija, Slovačka, BiH, Srbija, Rumunija, Italija, Francuska, Albanija, Njemačka, Crna Gora, Ukrajina, Češka) u pet uzrasnih kategorija i to – mala olimpijada, pioniri, kadeti, juniori i seniori, pa je tim, uspjeh derventskih članova još veći.

Iz Tae Kwon Do klub “DERVENTA” je učestvovao sa 8 takmičara, koji su osvojili dvije zlatne i dvije bronzane medalje:

Zlatne medalje su osvojili, Sergej Teofilović, mala olimpijada muški -24kg i  Kristina Lazarević, kadet Ž -29 kg, dok su David Cvijanikić, kadet M -33kg, i Magdalena Đurić, kadet Ž – 44kg, osvojili treće mjesto u svojim kategorijama.

Na ovaj način derventski sportisti su nas još jednom prijatno iznenadili i obradovali.

U derventkom klubu, KAŽE Goran Teofilović, da slijede sljijedeća takmičenja i novi uspjesi, jer se svi članovi, Tae Kwon Do kluba “DERVENTA” Derventa, u svim kategorijama od septembra pripremaju, radi učešća na izbornim turnirima za plasman u reprezentaciju BiH.

Savko Pećić Pesa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here