Vijesti Politika “Značajnija uloga mladima”: U Banjaluci održan sastanak predstavnika lokalnih odbora MSD-a i...

“Značajnija uloga mladima”: U Banjaluci održan sastanak predstavnika lokalnih odbora MSD-a i rukovodstva stranke

0

Na jučerašnjem sastanku predstavnika opštinskih i gradskih odbora Mladih socijaldemokrata Republike Srpske sa rukovodstvom stranačkog podmlatka i predsjednikom Saveza nezavisnih socijaldemokrata Miloradom Dodikom zaključeno je da će mladi već ove godine preuzeti značajnije uloge u svojim lokalnim zajednicama.

Ovom prilikom raspravljano je o stanju u svakom od odbora, kao i o dinamici provođenja projekta “Nova snaga”.

Predsjednika Milorada Dodika i rukovodstvo Mladih socijaldemokratra upoznali smo sa do sada preduzetim aktivnostima, stanju našem u odboru i narednim koracima, sa posebnim naglaskom na unutarstranačke izbore koji predstoje u OO MSD Derventa u narednim mjesecima, rekla je Maja Pjeranović, predstavnik MSD Dervena na ovom sastanku.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da želi da iz redova Mladih socijaldemokrata izađu mladi ljudi koji će brinuti o svojoj državi i ophoditi se prema njoj sa odgovornošću, a ne sa rušilačkim karakterom.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here