Vijesti Društvo „Znate li koje su vaše dužnosti u slučaju nastanka saobraćajne nesreće“

„Znate li koje su vaše dužnosti u slučaju nastanka saobraćajne nesreće“

0

Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja u Derventi, danas su započeli distribuciju flajera pod nazivom Znate li koje su vaše dužnosti u slučaju nastanka saobraćajne nesreće.

Znate li koje su vase duznosti u slucaju nastanka saobracajne nesrece

Ova aktivnost se vrši u sklopu redovne kontrole saobraćaja na magistralnom putu Derventa-Banja Luka, u neposrednoj blizini AMS Derventa.

– Vrši se distribucija flajera koje je izradio MUP RS zajedno sa AMS RS, a u kojima su navedene dužnosti učesnika u saobraćajnoj nesreći, dužnosti lica ili vozača koji se zateknu ili naiđu na mjesto saobraćajne nesreće, kao i zdravstvenih ustanova, policije i ovlašćenih lica koja vrše uviđaj saobraćajnih nesreća.

Flajer sadrži i obavještenja u vezi popunjavanja i potpisivanja obrazca evropskog izvještaja o sabraćajnoj nesreći- rekao je Željko Đurić, komandir PS za bezbjednost saobraćaja Derventa.

Aktivnost policije u sklopu ove akcije vršiće se i na području Šamca, Doboja, odnosno opština regije Doboj.

N.S.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here