Vijesti Sport Zorić završne pripreme odrađuje u Austriji – FOTO

Zorić završne pripreme odrađuje u Austriji – FOTO

0
Članovi KBV na sparingu u FOX GYM u Beču

Član Kluba borilačkih vještina Derventa Simo Zorić u Austriji provodi završne pripreme za predstojeće Svjetsko juniorsko i kadetsko prvenstvo koje se od 30. septembra do 9. oktobra održava u italijanskom gradu Lido di Hesolo.

Nakon odličnih kampa u Trebinju i juniorskih priprema kik-boks reprezentacije BiH na Palama, Zorić sa trenerom Nikolom Đurićem završne pripreme odrađuje u Austriji.

Domaćin nam je član i prijatelj KBV Derventa Marko Novaković, dugogodišnji kik-bokser i jedan od trening partnera našem najboljem MMA borcu, članu UFC organizacije, Aleksandru Rakiću. Na raspolaganju smo imali sedam dana i vrhunske uslove, treninge i sparinge sa vrhunskim strucnjacima i borcima i ove pripreme bile su sigurno veliko iskustvo više za našeg mladog borca, kaže trener Nikola Đurić.

Cijeli ciklus priprema protekao je bez povreda i u najboljem redu, što je posebno važno, ističe Đurić.

Simo je i ovdje pokazao i opravdao očekivanja i dokazao da s razlogom kažemo da idemo na prvenstvo po jedno od odličja, a nadamo se najsjajnijem. Po povratku u matični klub imamo još 10 treninga prije odlaska u Italiju. Mnogo napora truda i rada je uloženo i nadamo se najboljem, poručuje Đurić, dodajući da je zadovoljan svim do sada odrađenim i da se zahvaljuje prijateljima kluba.

Članovi KBV sa Viorelom Juriem Arsenuicom, vrhunskim trenerom, i UFC borcem Aleksandrom Rakićem
Članovi KBV sa Viorelom Juriem Arsenuicom, vrhunskim trenerom, u UFC borcem Aleksandrom Rakićem
Članovi KBV u Cole’s Gym u Salzburgu
Članovi KBV Derventa sa Raffaele Bergamaskom, trenerom bokserskih olimpijskih reprezentacija Italije i sada Indije

Derventa Cafe

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here