Vijesti Sport Zoriću bronza sa Svjetskog juniorskog prvenstva!

Zoriću bronza sa Svjetskog juniorskog prvenstva!

0

Dervenćanin Simo Zorić osvojio je bronzu na danas završenom Svjetskom juniorskom i kadetskom prvenstvu u disciplini „kick light“ do 84 kilograma.

Zorić je u prvom kolu bio slobodan, da bi potom savladao Španca Romea Gutijereza Alisa ubjedljivim rezultatom 3:0. Ipak, u polufinalu je zaustavljen od Grka Georgosa Karageorgopulosa, čime je ugašena nada da se u Italiji stigne do toliko željene zlatne medalje.

Osvojili smo treće mjesto koje je vrhunski rezultat, ali ostaje žal za onim što znamo da smo mogli. Gotov je jedan sjajan projekat koji je bilo vrhunski, od samih priprema do kraja prvenstva, a koje je krasio čisti profesionalizam. Želim da se zahvalim svakom ko je na bilo koji način pomogao da se ostvari ovaj projekat. Treba reći i da je reprezentacija BiH, kao i Kik-boks savez Republike Srpske, ostvario istorijski rezultat, istakao je Zorićev trener Nikola Đurić.

Tokom prirpema Zorić je učestvovao na kampu u Trebinju i juniorskihm priprema kik-boks reprezentacije BiH na Palama, a završne pripreme odradio je u Austriji.

Član KBV „Derventa“ je prethodno osvojio zlatnu medalju za BiH i priznanje za najboljeg juniora na Prvenstvu Balkana, čime se kvalifikovao na Svjetsko prvenstvo.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here