Vijesti Sport ŽRK Derventa zabilježila uspješan nastup u Pakracu – FOTO

ŽRK Derventa zabilježila uspješan nastup u Pakracu – FOTO

0

Selekcija 2008/09 Ženskog rukometnog kluba Derventa osvojila je juče drugo mjesto na Memorijalnom turniru “Dino Plažanin” odigranom u Pakracu.

Na turniru na kojem su učestvovale ŽRK “Knežopoljka” Kozarska Dubica, ŽRK “Slavonka” Nova Gradiška, ŽRK “Požega” Slavonska Požega, bolje od Dervenćanki bile su samo vršnjakinje domaćina ŽRK “Lipa”.

Naš rad i zalaganje sve više dolazi na vidjelo, a u prilog tome govori i poziv za osam djevojčica našeg kluba u reprezentaciju Republike Srpske, kao i poziv Rukometnog saveza Republike Srpske da Derventa po prvi put zaigra Prvu ligu. Za taj poduhvat potrebna nam je novčana podrška lokalne zajednice i mi se iskreno nadamo da ćemo je dobiti, uzimajući u obzir naše rezultate, saopšteno je iz ŽRK Derventa.

Ženski Rukometni Klub “Derventa” trenutno nastupa u Omladinskoj ligi Republike Srpske, Ligi Slavonije, te u Kupu RS, tako da ih tokom marta očekuje pun raspored, tačnije dva kola Omladinske lige, utakmica Kupa, te turniri u Laktašima i Tešnju.

Rezultati Memorijalng turnira “Dino Plažanin”:
ŽRK “DERVENTA” – ŽRK “Požega” 3:2
ŽRK “DERVENTA” – ŽRK “Knežopoljka” 7:6
ŽRK “DERVENTA” – ŽRK “Slavonka” 5:5
ŽRK “DERVENTA” – ŽRK “Lipa” 4:6

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here