Vijesti Društvo Žrtva provale u kuću: Policija svoj posao obavila brzo i profesionalno

Žrtva provale u kuću: Policija svoj posao obavila brzo i profesionalno

2

Službenici Policijske stanice Derventa juče su, istog dana po prijavi, lišili slobode lice H.G, osumnjičenog za tešku krađu koja se dogodila tokom maja u naselju Omeragići.

Tom prilikom je provaljeno u kuću lica inicijala Z.A. iz Dervente, odakle je otuđen alat vrijednosti od oko 400 KM.

– Juče smo, dolaskom u našu kuću, ustanovili da je tokom odsustva izvršena provala i da je otuđeno nekoliko stvari, prvije svega alat, dva mobitela i slično. Odmah smo pozvali Policijsku stanicu i prijavili slučaj, a već nakon desetak minuta stigla je policijska patrola, a neposreno nakon njih i inspektor Boris Đurđević sa saradnicima. Visoko profesionalno, izuzetno brzo i krajnje korektno, u rekordno kratkom vremenu, inspektor Đurđević i njegovi saradnici su pronašli i uhapsili osumnjičenog. Moj muž i ja im se svima iskreno zahvaljujemo i želimo im i dalje puno uspjeha u radu i životu, kaže oštećena Z.A, čije je ime poznato redakciji.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

  1. Policija dobro poznaje sve lopove u Derventi.Ovi su nešto krali na svoju ruku a to policija ipak ne dozvoljava.Insp.Boris Đurđević je umiješan u brojne afere,nestručan i loš i sa ljudske i sa stručne strane.U sudu sudija Đurđević,pred vratima suda čuči u kancelariji adv.Đurđević,u policiji policajac Đurđević.Dobro su serasporedili i sada svoju moć u sistemu korupcije hoće i novčano plaćkarenjem da valorizuju.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here