Vijesti Najave i obavještenja Zumba u Derventi – FOTO

Zumba u Derventi – FOTO

0

U omladinskom centru „Derbent“ već оd ovog četvrtka (23. jun) možete doći na prvi trening zumbe, koji je besplatan.

zumba

Treninge će voditi Neda Čikoja, koja se aktivno bavi zumbom već 4 godine. Dugogodišnji je član folklornih sekcija, hip hop sekcije Omladinskog centra „Zdravo da ste“  Banja Luka, voditelj ritmičke sekcije u OŠ od 2012. godine i voditelj Zumba kids programa u Banjoj Luci. Prije svega, zaljubljenik u ples.

U zavisnosti od broja zainteresovanih Neda najavljuje formiranje grupe za djecu i odrasle.

„Vaše je samo da ponesete dobro raspoloženje i obujete udobnu obuću, dobra zabava je zagarantovana“, otkriva jednostavan recept za vitku liniju i dobro zdravlje.

Šta je zapravo zumba?
Zumba je program koji kombinuje aerobni trening i latino-američke plesove. Bazirana je na privlačnim i egzotičnim plesovima kao što su salsa, merengue, reggaeton, samba, belly dancing, čak neke koreografije mogu sadržavati elemente hip hopa i folklora. Prilagođen je svima, bez obzira na pol, uzrast i prethodno iskustvo u vježbanju. Na treninzima zumbe možete sresti djecu od 4 godine, kao i starije dame do 60 godina.

Treninzi za odrasle se uglavnom sastoje od 4 dijela. To su zagrijavanje, plesni dio, vježbe oblikovanja i istezanje.

зумба дербент.jpg1

Treninzi za djecu su drugačije osmišljeni i prilagođeni njihovim psiho-fizičkim mogućnostima. Obično se praktikuje neka od elementranih igara u pauzama kao i upoznavanje sa drugarima,  čime se utiče i na socijalizaciju djeteta.

Ovaj veoma efikasan program za održavanje kondicije je istovremeno i vrlo zabavan. Trenutno je najpopularniji način vježbanja u svijetu. To je svjetski program čije su prednosti primjetili i prepoznali milioni ljudi širom svijeta.

зумба дербент

zumba kids2

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here