Vijesti Društvo Црквена продавница: Проширена понуда поводом васкршњих празника

Црквена продавница: Проширена понуда поводом васкршњих празника

0

Почетком септембра прошле године у Дервенти је отворена прва црквена продавница која је под окриљем храма Преображења Господњег у Новом насељу, тачније, Парохије треће дервентске.

У понуди продавнице је разноврстан садржај, првенствено црквена литература која служи за стицање и надограђивање знања из области православне теологије и црквеног живота, али је поводом Васкрса понуда употпуњена.

– Понуда је обогаћена већим избором икона, књига, духовне музике, гипсаних макета познатих манастира и цркава. Продавница је снадбјевена познатим тамјаном из манастира ватопеда, а у наредним данима очекује се ново проширење понуде. Вјерујемо да ће у овој црквеној продавници свако наћи понешто да украси свој дом или некоме уручи лијеп дар, рекао је Гојко Тепић, запосленик црквене продавнице.

Дервента Кафе

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here