O nama

O nama

Portal Derventa Cafe nastao je iz želje da na jednom mjestu objedini svakodnevne vijesti sa područja opštine Derventa. Sa radom smo započeli 24. februara 2009. godine i u tom periodu uglavnom smo prenosili vijesti iz Posavskih novosti, Glasa Srpske i drugih medija koji su imali dopisnike iz Dervente.

Period u kojem nismo imali dovoljno sadržaja odavno je iza nas, tako da danas, na našem portalu možete pročitati i više od 5 novih vijesti svakog dana.

Gdje smo danas?

Danas je Derventa Cafe jedan od najposjećenijih portala koji djeluje na području opštine. Najveći dio sadržaja su naši autorski tekstovi, a pored vijesti, pišemo reportaže o zanimljivim ljudima, dok nekoliko redovnih kolumnista iznosi svoje stavove o najznačajnijim društvenim temama.

Djelujemo nezavisno od opštinske administracije, stranaka i udruženja. Trudimo se da budemo objektivni u svom radu i da ispoštujemo sve koji žele doći do izražaja.

Dnevno nas posjeti nekoliko hiljada čitaoca, od čega je više od 70% redovnih koji nas stalno prate.

Naša zvanična stranica na Facebook-u ima više od 15 hiljada pratilaca i ostvaruje zavidnu interakciju.

Gdje želimo biti?

Vizija nam je izgraditi modernu, samostalnu i nezavisnu redakciju koja će sadržaj prenositi isključivo “online”, odnosno putem interneta. Pored toga, omogućiti čitaocima svakodnevno nove vijesti i potrebne informacije.

Intenzivno koristiti nove tehnologije kako bi čitaoce što više uključili te im omogućili da iznesu svoje stavove i mišljenja.

 

Kontaktirati nas možete putem stranice Kontakt, informacije o oglašavanju možete pronaći na stranici Oglašavanje.

Pozivamo Vas da nas zapratite na Facebook-u, Instagram-u, Twitter-u te Youtube-u.