Vijesti Sport Bliži se basketfest u Derventi!

Bliži se basketfest u Derventi!

0

Turniri u uličnoj košarci u Derventi imaju tradiciju dužu od dvije decenije, a ove godine doživjeće vrhunac.

U novoj deceniji nam je ukazana čast da, pored tradicionalnih turnira u omladinskim kategorijama i 3×3 Republika Srpska ligi, upravo Derventa bude domaćin i jednog od turnira „MTS Srbija 3×3 basketball league“, kažu organizatori.

Radi se o ligi koja se po prvi put organizuje u regionalnom formatu u 5 država i 10 gradova, a koji se prenose na Areni Sport. Zahvaljujući podršci gradske uprave Dervente uspjeli smo dobiti organizaciju turnira i naš grad i basket ćemo predstaviti publici i putem kanala najgledanije sportske televizije u regionu, ističu.

Najbolje na dva turnira koji će se održati u Derventi očekuju i bogate nagrade, a pobjednika MTS 3X3 STREETBALL LEAGUE/STAGE 7 DERVENTA turnira očekuje i plasman u direktni žrijeb na LITE QUEST 3X3 BANJALUKA koji vodi na FIBA 3×3 CHALLENGER u Pont du Gard u Francuskoj i plasman na završni turnir u Sokobanji gdje će se najbolji timovi takmičiti za plasman u direktan žrijeb World Tour Masters turnira u Šangaju.

Prijave na seniorske turnire se mogu izvršiti isključivo putem FIBA 3X3 web platforme, a za omladinski turnir se možete prijaviti putem kontakt telefona ili u inbox.

MTS 3X3 STREETBALL LEAGUE/STAGE 7 DERVENTA:
1. mjesto: 3000KM
2. mjesto:1000KM
3. mjesto 500KM
4. mjesto 250KM
Nagrada za MVP turnira

3×3 REPUBLIKA SRPSKA/3X3 DERVENTA
1. mjesto: 1500 KM
2. mjesto: 500 KM

3×3 OMLADINSKI TURNIR
1. mjesto: JUNIORI 500KM
1. mjesto KADETI 200KM
1. mjesto PIONIRI 100KM

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here