Vijesti Društvo Crveni krst usvojio Program rada i Finansijski plan za narednu godinu

Crveni krst usvojio Program rada i Finansijski plan za narednu godinu

0

Na trećoj redovnoj sjednici Gradske organizacije Crvenog krsta Derventa usvojen je Program rada ustanove i Finansijski plan za narednu godinu.

Programom rada predviđene su redovne aktvinosti poput distribucije humanitarne pomoći najpotrebitijma, akcije dobrovoljnog davanja krvi, obuke vozača i učenika u pružanu prve pomoći i druge djelatnosti iz ove oblasti.

Finansijskim planom predviđeni su prihodi nešto veći od 107.000 KM i isti toliki rashodi. Iz budžeta grada očekujemo 68.000 KM, dok ostatak od 39.000 KM planiramo ostvariti vlastitim prihodima, a na taj način bi mogli realizovati sve planirane aktivnosti, kažu u GO CK Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here