Vijesti Društvo Dušan Reljić, vlasnik “Fructa trade”: Velikogospojinska povelja podstrek za još bolji rad

Dušan Reljić, vlasnik “Fructa trade”: Velikogospojinska povelja podstrek za još bolji rad

0

Želim da se zahvalim onima koji su predložili i podržali, te na taj način omogućili da kompanija „Fructa trade“ primi najviše priznanje grada Derventa, poručio je vlasnik preduzeća Dušan Reljić.

Kao vlasnik kompanije ja sam samo jednim dijelom zaslužan za ovo priznanje i ono pripada i mojim radnicima i saradnicima, naglasio je Reljić.

Srećni smo zbog toga i drago nam je da smo baš mi preduzeće koje smo zaslužili Velikogospojinsku povelju, koja nam je istovremeno i obaveza i zadatak da u narednom periodu i više radimo za naše preduzeće, kao i grad Derventu, kaže vlasnik preduzeća „Fructa Trade“ kojem je ovo priznanje i uručeno.

Govoreći o poslovanju tokom pandemije, Reljić je rekao da je menadžment firme odradio odličan posao.

Rukovodstvo firme je shvatilo ozbiljno izazove koje je pandemija virusa korona donijela u poslovanju, ne samo na području Republike Srpske i BiH, nego na globalnom nivou, tako da smo se organizovali, preživjeli prve udare i nismo imali gubitake, već smo smo čak smo i rasli. Ipak, nadamo se da će pandemija što prije proći i da ćemo svi nastaviti da poslujemo u punom kapacitetu, naglasio je Reljić, dodajući da uz podršku odgovornih ljudi preduzeća nije zabrinut za budućnost preduzeća.

Ovo preduzeće osnovano je 1995. godine, a danas zapošljava 1.500 radnika u 40 lokalnih zajednica u kojima posluje.

U poslednjoj deceni „Fructa trade“ je imala jedan od nabržih uspona na teritoriji BiH, kako u proizvodnom sektoru, tako i kroz „KORT“ lanac supermarketa koji broji 47 jedinica. Trenutno proizvode nekoliko stotina proizvoda pod brendovima Tomico, Topingo, RD Kafa, Fruktako i Aqua Doria.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here