Vijesti Kultura i obrazovanje Festival “Ritam Evrope”: Mladi Dervenćani 19. septembra na malim ekranima

Festival “Ritam Evrope”: Mladi Dervenćani 19. septembra na malim ekranima

0

Pjevačica Katarina Ćelić i plesni par Ivana Simić i Srđan Jeftić predstavljaće našu opštinu u dječijem muzičkom takmičenju “Ritam Evrope”, koje će biti održano u Istočnom Sarajevu 19. septembra.

Takmičenje “Ritam Evrope” je jedno od najvećih dječijih muzičkih takmičenja ovog tipa u Evropi i biće emitovano u direktnom prenosu na RTRS-u.

Naš zadatak je da predstavimo Dansku i to pesmom “Only teardrops” i nadamo se visokom plasmanu, a možda čak i pobjedi. Numera ima zahtjevnih elemenata, ali nam je epidemija virusa išla na ruku jer smo mogli bolje da se spremimo, poručila je Katarina, ističući da joj je ovo najveće takmičenje na kojem je do sada nastupila kao vokal.

Plesači Ivana Simić i Srđan Jeftić otkrili su da će na nastupu plesati sambu sa kombinacijom drugih plesova, kao i da im koreografija neće biti teška jer već dugo zajedno plešu i spremaju se za ovo takmičenje.

Zahvaljujući podršci 14 lokalnih zajednica Republike Srpske djeca iz Bijeljine, Trebinja, Zvornika, Han Pijeska, Šamca, Istočnog Sarajeva, Bileće, Gacka, Broda, Lopara, Ugljevika, Srebrenice, Bratunca i Dervente pokazaće svoje talente u televizijskom prenosu na Prvom programu Radio Televizije Republike Srpske.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here