Vijesti Privreda “M-lider” predstavio novi katalog reklamno-poslovne galanterije – FOTO

“M-lider” predstavio novi katalog reklamno-poslovne galanterije – FOTO

0
Preduzeće “M-lider” predstavilo je katalog reklamno-poslovne galanterije za sezonu 2019/2020.
U ponudi se nalaze različite vrste hemijskih olovki pogodne za štampanje logoa klijenata, kao i upaljači, rokovnici kalendari, privjesci, poklon setovi i slično.
– Svim klijentima dolazimo sa uzorcima i na licu mjesta pravimo konkretne dogovore vezane za štampu i cijene artikala. Štampanje se obavlja na profesionalnim mašinama za štampanje od tampon-štampe, sito-štampe, uv štampačem, presom, tehnikom “karusel”, suvim žigom, ploterom, štampač za sublimaciju i slično, kažu u “M-lideru”.
preduzeće osnovano 2017. godine vremenom je proširilo svoju djelatnost, pa osim prodaje kancelarijskog i potrošnog materijalaopreme za računare i reklamno-poslovne galanterije“M-lider” nudi i kvalitetan kancelarijski namještaj izrađen po mjeri i željama kupca. Takođe, u ponudi je i ugostiteljski program, kao i izrada kućnih brojeva.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here