Vijesti Sport Mladi šahisti odmjerili snage u Banjaluci

Mladi šahisti odmjerili snage u Banjaluci

0

Prethodnog vikenda održan je Međunarodni šahovski turnir Trofej „Banja Luka 2023“ na kojem su, među 200 mladih takmičara, nastupili i članovi ŠK „Derventa“.

U konkurenciji do 8 godina šestogodišnji Vuk Rašić je osvojio 5 poena iz 9 kola i u uzrastu koji je okupio 26 takmičara je osvojio 11. mjesto, dok je Jovan Drakulić zbog bolesti nakon drugog kola napustio takmičenje.

U konkurenciji do 10 godina Vladimir Mihajlović je osvojio 3,5 poena iz 9 kola, a među dvije godine starijim šahistima Aleksa Dobrilović i Leo Topić su osvojili po 4 poena iz 9 kola, a Gabrijel Preradović 3,5.

Među takmičarima do 14 godina Sterani Stanić je takođe osvojila četiri boda iz 9 kola, a u uzrastu do 16 godina Nenad Balaban je prilupio 4,5 iz 9 odigranih kola.

Početkom školske godine škola šaha, nakon jednomjesečne pauze, nastavlja sa radom, a treninzi će se održavati srijedom od 19 časova i subotom od 11 časova, kažu u ŠK „Derventa“.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here