Vijesti Kultura i obrazovanje Održano Opštinsko takmičenje iz matematike, najuspješniji učenici OŠ “Nikola Tesla”

Održano Opštinsko takmičenje iz matematike, najuspješniji učenici OŠ “Nikola Tesla”

0

Osnovna škola “19. april” bila je domaćin opštinskog takmičenje iz matematike na kojem su nastupili najuspješniji učesnici školskih takmičenja održanih u prethodnom periodu.

Učenice OŠ „Nikola Tesla“ Martina Aksentić i Maja Popović zauzele su prvo, odnosno drugo mjesto među vršnjacima devetih razreda, dok je su među osmacima najuspješnije bile učenica iste škole Valentina Vidović i Sara Damjanović iz OŠ „19. april“.

Dušan Pejin iz OŠ „Nikola Tesla“ i Lana Nikolić iz OŠ „19. april“ bili su najbolji među učenicima sedmih razreda i zajedno sa ostalim prvoplasiranim i drugoplasiranim nastupiće na regionalnom takmičenju u matematici.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here