Vijesti Kultura i obrazovanje Počinju matematičke radionice za osnovce

Počinju matematičke radionice za osnovce

0

Radionice profesorice Biljane Đukić u Narodnoj biblioteci “Branko Radičević” od jeseni ponovo očekuju sve one osnovce koji imaju poteškoće sa matematikom.

Časovi će se održavati jednom sedmično od prve sedmice oktobra.

Učenici će se moći prijaviti tokom čitave školske godine, jer smo primijetili da nam se poslije prvih provjera znanja pridruži veći broj učenika. Mjesečna članarina iznosiće 20 maraka, dok je za djecu iz iste porodice cijena članarine 15 KM, kaže porfesorica Đukić.

Više informacija o radionicima dostupno je na broj telefona 066/614-813, a prijave su moguće i u Narodnoj biblioteci „Branko Radičević“ kao i na broj 053/332-961.

Vidovićeva je završila Fakultet primijenjene matematike na Univerzitetu u Novom Sadu, a potom i studijski program za diplomiranog profesora.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here