Vijesti Kultura i obrazovanje Predstavljamo najuspješnije maturante: Marina Martić, učenik generacije OŠ “Todor Dokić”

Predstavljamo najuspješnije maturante: Marina Martić, učenik generacije OŠ “Todor Dokić”

0

Zahvaljujući diplomama “Vuka Karadžića” i uspjesima na opštinskim takmičenjima učenica generacije OŠ “Todor Dokić” postala je Marina Martić.

Ova svestrana djevojka i svoje slobodno vrijeme voli dobro iskoristiti, pa tako čita naučnu literaturu i slika.

Titula učenika generacije za mene je nagrada za sav moj uloženi rad i trud tokom čitavog školovanja. Kroz čitavo školovanje sam se trudila da postignem najbolje rezultate i većinu svog vremena sam posvetila knjizi i učenju. Takođe, ništa ne bi bilo moguće bez mojih roditelja i drugara koji su mi davali podršku, a naravno ni bez nastavnika koji su na nas prenosili svoje znanje, naglašava Marina.

Iako joj nijedan školski predmet nije mrzak, posebno izdvaja geografiju, fiziku i matematiku, predmete iz kojih je išla i na opštinska takmičenja.

Meni je jako drago što sam učestovala na raznim takmičenjima i tako stekla dosta novih znanja i ono najbitnije, novih prijatelja koji su veoma slični meni . Za mene najznačajniji uspjeh je moje prvo takmičenje, tačnije opštinsko takmičenje iz geografije na kojem sam osvojila prvo mjesto . Ne mogu izostaviti i takmičenja iz matematike , fizike i srpskog jezika na kojima sam takodje bila među najboljima, kaže ova svestrana djevojka.

Svaki trenutak proveden u školi smatra posebnim, ali vrijeme provedeno sa svojim drugovima, njihove šale i doživljaje nikada neće zaboraviti.

Dalje školovanje odlučila sam nastaviti u smjeru elektrotehnike, a upisala sam zanimanje tehničar mehatronike. Nadam se da ću i dalje nastaviti sa odličnim uspjesima, za kraj će Marina.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here