Vijesti Kultura i obrazovanje Profesor Aleksandar Đukić među učesnicima stručnog seminara instituta “Jad Vašem”

Profesor Aleksandar Đukić među učesnicima stručnog seminara instituta “Jad Vašem”

2
Profesor Saša Đukić

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske i Republički pedagoški zavod od 2012. godine profesorima istorije i srpskog jezika omogućavaju odlazak na seminar koji organizuje Institut “Jad Vašem” na kojem se obrađuje Holokaust. Ove godine čast da bude jedan od odabranih je pripala Aleksandru Đukiću, profesor istorije u JU SŠC “Mihajlo Pupin”.

Đukić će, od 8. do 16. decembra, biti dio sedme grupe profesora iz Republike Srpske koji će učestvovati na predavanju s ciljem usvajanja metodologije izučavanja Holokausta.

Tokom boravka u Jerusalimu predviđen je i obilazak brojnih spomenika i istorijskih mjesta, pa je tako planiran odlazak u Galileju, Nazaret, Golgotu, Zid plača i druge znamenitorsti.

Profesor Đukić je bezrezervnu podršku za odlazak u Jerusalim dobio, kako u matičnoj školi, tako i od načelnika opštine Milorada Simića, saopšteno je iz ove obrazovne ustanove.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

  1. Мислим да је господин Ђукић највише заслужио овакве почасти.
    Дефинитивно најбољи професор у читавом средњошколским центру.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here