Vijesti Hronika Provedena akcija pojačane kontrole motociklista

Provedena akcija pojačane kontrole motociklista

0

Policijska uprava Doboj je tokom protekle sedmice realizovala regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju tokom koje je sankcionisano 119 vozača motocikala, lakih motocikala, mopeda i bicikala.

– Izdato je 12 prekršajnih naloga vozačima motocikala i lakih motocikala zboh upravljanja vozilom prije sticanja prava na upravljanje. Sankcionisano je 15 vozača zbog upravljanja u saobraćaju neregistrovanim motociklom i mopedom. Evidentirano je 26 prekršaja nenošenja zaštitne kacige tokom vožnje, s.

Policijska uprava Doboj apeluje na vozače da poštuju saobraćajne propise i na taj način povećaju bezbjednost saobraćaja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here