Vijesti Sport Radanoviću drugo mjesto na banjalučkom “Gambit Grand prix”

Radanoviću drugo mjesto na banjalučkom “Gambit Grand prix”

0

Sergej Radanović je osvojio drugo mjesto na 20. jubilarnom “Gambit Grand prix” u šahu koje je održano danas u Banjaluci.

Među 83 šahista mlađa od 18 godina nastuplo je šest članova Šahovkog kluba Derventa. Pored Radanovića, koji je osvojio 7 bodova, Dimitrije Stanivuković je takođe ostvario odličan rezultat i sa 5,5 poena zauzeo 7. mjesto. Nenad Balaban je sa 5 osvojenih poena bio 27, dok su ostala 3 predstavnika Aleksa Dobrilović, te šestogodišnjaci Vuk Rašić i Jovan Drakulić sakupili po 4 poena.

U Banjaluci su se takmičila 83 igrača, a igralo se po švajcarskom siatemu u 9 kola.

Do kraja ovog mjeseca u planu je da se odigraju turniri u osnovnim školama sa područja grada Derventa u cilju komletiranja šahovske ekipe koja će se takmičiti na regionalnoj šahovskoj smotri u okviru Malih olimpijskih igara, kažu u ŠK Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here