Vijesti Sport Uspješan nastup karatista “Kime” u Brčkom

Uspješan nastup karatista “Kime” u Brčkom

0

Dvanaest takmičara Karate klub “Kima” osvojilo je 18 medalja na Međunarodnom karate turniru održanom u Brčkom. Najbolji pojedinac „Kime“ bio je Nenad Balaban koji je zabilježio maksimalne tri pobjede i tako osvojio zlato u svojoj kategoriji.

Uspješni su bili Božidar Balaban, sa osvojenim srebrоm u borbama i zlatom u katama, i Alen Peleš, nosilac bronzane medalje u borbama i srebrne u katama.

Po dvije medalje osvojili su i Aleksandar Vukmirović, zlatnu u katama i bronzanu u borbama, те Emanuel Maletić i David Erić, osvajači srebrnih u katama i bronzanih u borbama. Stefan Railić izborio se za dvije bronzane medalje.

I kategoriji borbe bronzu su osvojili Dragana Vekić, Nikolina Trivunčević i Saša Novaković, a Žana Preradović srebro. Bronzu je u katama izborila Vedrana Malić.

Pored takmičara, klub je predstavljao i djelilac pravde Goran Vasić. Inače, na turniru je nastupilo 283 učesnika iz 34 kluba koji dolaze iz četiri zemlje okruženja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here