Vijesti Kultura i obrazovanje Veče smjeha sa Jelicom Brestovac

Veče smjeha sa Jelicom Brestovac

0

Monodrama „Tražim muža“, nastala po knjizi “Ženski razgovori” pisca Duška Radovića, večeras je kroz pozitivnu ironiju i prostodušni humor nasmijala publiku dervenskog Centra za kulturu.

Akademska glumica Jelica Brestovac je kroz sat i po vremena ostvarila sjajnu interakciju sa publikom, te „analizirala“ stereotipe muško-ženskih odnosa.

Kroz sedam različitih ženskih likova i karaktera Jelica Brestovac je pokazala što su sve žene spremne učiniti kako bi zavele i osvojile željenog muškarca i kako ga zadržati.

Brestovac je glumu završila u Novom Sadu u klasi profesorice Mire Banjac. Diplomirala je predstavom „Dom Bernarde Albe“, koju je režirala upravo Mira Banjac, igrajući Ponsiju.

Jeličin prvi profesionalni angažman bio je u kazalištu „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here