Vijesti Društvo Vlada izdvojila sredstva za sanaciju objekta OŠ “Nikola Tesla”

Vlada izdvojila sredstva za sanaciju objekta OŠ “Nikola Tesla”

1

Vlada Republike Srpske je danas izdvojila 5,2 miliona KM za rekonstrukciju objekta OŠ “Nikola Tesla”.

Na 56. sjednici Vlade usvojena je dopunu Odluke o određivanju prioritetnih projekata iz Programa javnih investicija Republike Srpske za finansiranje iz Budžeta u 2024. godini sa raspodjelom sredstva prema kojoj je u prioritetnu listu projekata uvrštena je “Sanacija objekta JU OŠ „Nikola Tesla“ Derventa“ u ukupnom iznosu od 5.272.000 KM.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Za te pare mogu da se naprave dvije škole Nikola Tasla ali će pare opet da pokradu i opet će stabilnost te škole biti u pitanju.Do sada se za uložene pare moglo napraviti sto škola Nikola Tesla.Objavite građevinsku dokumentaciju da ser vidi problem.Od malih nogu pamtim te fore i fazone oko škole Nikola Tesla.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here