Vijesti Hronika Zabrana upravljanja vozilima za 41 vozača

Zabrana upravljanja vozilima za 41 vozača

0

Policijski službenici Policijske uprave Doboj su u periodu od 08. do 13. oktobra na području koje operativno pokriva Policijska uprava Doboj realizovali regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmjerenu na kontrolu brzine kretanja vozila.

U navedenom periodu, 218 vozača je prekoračilo brzinu kretanja, prilikom čega je istima izrečena 41 zaštitina mjera zabrane upravljanja motornim vozilom.

Za ostale učinjene prekršaje iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH izdato je 67 prekršajnih naloga.

Policijska uprava Doboj će i u narednom periodu provoditi aktivnosti u cilju poboljšanja ukupnog stanja bezbjednosti na putevima koji su njenoj operativnoj nadležnosti.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here