Vijesti Sport “Brod Open 2016”: Pet medalja derventskoj sekciji “Despota”

“Brod Open 2016”: Pet medalja derventskoj sekciji “Despota”

0

Prošlog vikenda u Slavonskom Brodu održan je šesti po redu „Brod Open 2016“, kik-boks takmičenje u organizaciji KBK „Tomislav“.

marjanovic

Turnir je okupio oko 150 učesnika iz BiH, Mađarske i Hrvatske, a među njima bili su i članovi derventske sekcije KBK „Despot“/Team Mario.

Dervenćani su zabilježili dobre rezultate osvojivši pet medalja, od čega tri zlata i po jedno srebro i bronzu. Najsjanija odličja osvojili su Marija Stanojević, Nina Zarić i Dario Čučković, Bojana Railić je osvojila srebrnu medalju, dok je Radoslav Jeličić bio bronzani.

– Zadovoljan sam postignutim uspijehom. Ovaj turnir je došao kao odličan test pred Balkansko prvenstvo koje će se održati u narednog mjeseca u Tešnju, rekao je Mario Marjanović, trener derventske sekcije.

B. N. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here