Zaposlenje Firma “BRKO” doo zapošljava više radnika, uslovi odlični

Firma “BRKO” doo zapošljava više radnika, uslovi odlični

0

Firma “BRKO” doo Donji Smrtici Prnjavor zbog povećanja obima posla zapošljava više radnika.

Radno vrijeme od 7 do 15 časova. Subota neradna.

Plata od 2.000-2.500 KM.

Firma “Brko” se bavi plastifikacijom i metalnom obradom, te poziva sve zainteresovane da se jave u njihovo sjedište u Donjim Smrticima radi više informacija o radnim mjestima i uslovima zapošljavanja.

Ovo je izvrsna prilika za sve one koji traže posao u ovom sektoru da se prijave i postanu dio ovog uspješnog i rastućeg tima. Firma ima dugogodišnje iskustvo u ovom poslu i pruža odlične uslove za rad i napredovanje zaposlenih.

Za sve dodatne informacije, zainteresovani se mogu javiti u sjedište firme na adresi Donji Smrtići 28 ili putem telefona i e-mail adrese navedene na zvaničnoj internet stranici firme (OVDJE).

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here