Vijesti Kultura i obrazovanje Bosiljkovići u Lincu

Bosiljkovići u Lincu

0

Članovi Kulturno umjetničkog društva mladih “Bosiljak” iz Dervente danas su otputovali u Austriju na “Teslin proljećni dan folklora”.

21- 2

Ovu manifestaciju organizuje Srpski kulturno-sportski klub “Nikola Tesla” iz Linca. Na danu folklora u čast Nikole Tesle očekuje se učešće desetak kulturno umjetničkih društava iz Austrije. Ovo je Bosiljkovićima draga posjeta s obzirom da su 2000 godine upravo u Lincu proglašeni za najbolji ansambl evropske srpske dijaspore.

 – “Dervenćani su prije par dana spektakularnim vaskršnjim koncertom obilježili dvadeset godina rada i postojanja.”, istakla je Stana Nagradić, rukovodilac KUDM “Bosiljak” iz Dervente.

 B. N. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code