Vijesti Sport Fitnes centar Derventa: Nakon praznične pauze treniranje po novom programu

Fitnes centar Derventa: Nakon praznične pauze treniranje po novom programu

0

Fitnes centar Derventa, smješten u okviru Sportske dvorane, obavještava dosadašnje i buduće članove da se od ponedjeljka (22. januara) nastavnjaju treninzi za pripadnice ljepšeg pola.
Kao i do sada, treniraće se tri puta sedmično po sat vremena, ali i ovog puta pripremljeni su noviteti.

Naime, nakon što je preuređena sala za rad i u trenažni proces uveden plan ishrane, nabavljena je nova oprema, a treniraće se po novom programu.

– Pozivamo zainteresovane da se prijave kako bi mogli organizovati grupe po starosnim kategorijama. Podsjećamo vas da se mogu prijaviti samo pripadnice nježnijeg pola, a prilikom vježbanja koristiće se tek nabavljena oprema, i radićemo po novom programu „Basic for life“, koji je namijenjen za svaku osobu, bez obzira na nivo fizičke spremnosti, ističe licencirani fitnes instruktor Dušan Marić, dodajući da se planira formiranje muške grupe.

Ovaj kvalitetan program, kaže Marić, omogućava rekreativcima i sportistima da postignu idealnu formu, poboljšaju zdravlje i motoričke sposobnosti, uz bolji izgled i držanje.

Pored bavljenja rekreacijom, napominje da je za postizanje optimalnih rezultata, dobrog izgleda i zdravlja, veoma važna pravilna ishrana. Rekreativci i svi oni koji žele da se riješe neželjenih kilograma trebaju korigovati, prije svega, količinu i vrstu ugljikohidrata koje konzumiraju.

Sve zainteresovane Dervenćanke mogu da se prijave na broj telefona 065/619-021.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code