Vijesti Društvo Regionalno takmičenje u pružanju prve pomoći: I Dervenćani osigurali nastup na republičkoj...

Regionalno takmičenje u pružanju prve pomoći: I Dervenćani osigurali nastup na republičkoj smotri

0

Osnovna škola “Nikola Tesla” danas je bila domaćin 23. Regionalnog takmičenja ekipa podmladka i omladine Crvenog krsta u pružanju prve pomoći sa realističkim prikazom povreda na kome je učestvovalo 10 ekipa.

Derventa je tako po četvrti put bila domaćin najboljim takmičarima u pružanju prve pomoći u regiji.

U konkurenciji podmlatka takmičili su se ekipe iz Dervente, Teslića, Broda, Doboja i Vukosavlja, dok su u uzrastu omladine svoje znanje pokazali Dervenćani, Dobojlije, Petrovci, Brođani i Modričani.

Nakon takmičarskog dijela, sudijski tim na čelu sa dr Nadom Obradović, pobjednicima je u kategoriji podmlatka proglasio OŠ “Dositej Obradović” iz Doboja, dok je drugoplasirana bila ekipa OŠ “Aleksa Šantić” iz Vukosavlja.

U konkurenciji omladine najbolja ekipa je Medicinske školale Doboj, iza koje se plasirala SŠC “Mihajlo Pupin” iz Dervente.

Najbolji markirant takmičenja je Luka Kulušić iz Doboja.

Pomenute ekipe su osigurale plasman na Republičko takmičenje na Palama.

Inače, organizator takmičenja bio je Koordinacioni odbor CK regije Doboj, a domaćin OO CK Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code