Vijesti Magazin Derventa dobila još jednog predstavnika na festivalu “Ritam Evrope”

Derventa dobila još jednog predstavnika na festivalu “Ritam Evrope”

0

Tašja Ristić i plesni trio Elena Stanojević, Vladana Dlakić i Marija Matić predstavljaće ove godine Derventu u muzičkom takmičenju “Ritam Evrope” koje se održava na Palama.

Nakon audicije, uslijediće ljetne pripreme na Palama koje će obuhvatiti rad na koreografiji i vokalne pripreme sa muzičkim producentom Nemanjom Antonićem.

Prošlogodišnji nastup Dervente je bio jedan od najboljih, i za nega sam dobio dosta pohvala. Cilj nam je da nadmašimo njihovo treće mjesto u ovogodišnjem izdanju festivala. Već imam ideju u glavi koje bi koreografije mogli da izvedu novi i postojeći tim u novom ciklusu festivala, ističe Antonić.

Plasman na veliko finale Ritma Evrope koji će se održati u Budvi već su obezbijedili Ivana Simić i Dajana Dujaković, sa plesačkim parom Marijom Andrić i Benjaminu Maličbegović iz Sarajeva, s obzirom da su osvojili treće mjesto na prošlogodišnjem izdanju.

Gradonačelnik Dervente Milorad Simić početkom godine potpisao je ugovor o saradnji sa predstavnicima najvećeg regionalnog dječijeg muzičkog festivala “Ritam Evrope” i tako omogućio mladima od 14 do 21 godinu koji imaju talenat u pjevanju i plesu da učestvuju u takmičenju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here