Vijesti Sport Ribolov: Dervenćanke uspješne na Prvenstvu RS

Ribolov: Dervenćanke uspješne na Prvenstvu RS

0

Prošle nedjelje na rijeci Savi u Gradišci održano je Prvenstvo Republike Srpske u lovu ribe udicom na plovak u pojedninačnoj i ekipnoj konkurenciji na kome su nastupili i takmičari iz Dervente.

ribolov dervencanke uspjesne 2

Derventski ribolovci su učestvovali u kategorijama seniora, seniorki, kadeta i kadetkinja .

Za ekipu Dervente u kategoriji kadetkinja (U-14) su nastupile Snježana Preradović, Biljana Preradović i Katarina Ćelić koje su osvojile titulu ekipnog šampiona Republike Srpske. Snježana Preradović je bila najbolja i u pojedinačnoj konkurenciji.

Derventske seniorke Saja Vidović, Dušanka Milovanović i Branka Ćehić zauzele su drugo mjesto u ekipnoj konkurenciji i tako se kvalifikovale za Ligu BiH za 2016. godinu. Saja Vidović je ponijela titulu šampiona RS sa ulovom od 4 110 grama ribe.

U jakoj konkurenciji ekipi seniora (Grozdan Simikić, Stojan Davogić i Vojislav Čečavac) osvojili su deseto mjesto, dok su kadeti (Miloš Evđenić i Dalibor Đekić) bili šesti.

Kakav je primjerak soma ulovljen prošle nedjelje u Derventi pročitajte OVDJE.

Boris Nikolić – Derventa Cafe

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code