Šanse nisu velike, ali postoje: Netvork dobavljač Folksvagena?

2

Prošle sedmice Privredna komora Republike Srpske objavila je informaciju da je devet preduzeća, među kojima i derventska Mreža „Netvork“, predstavilo svoje projekte izaslanicima automobilskog giganta Folksvagena, te da će u narednom periodu ova preduzeća dostavljati i dodatne podatke o svom poslovanju, čime će započeti druga faza “drafta”.

Prema riječima Zorana Tošića, zamjenika generalnog direktora ovog preduzeća, šanse za sklapanje posla sa liderom evropske autoindustrije nisu velike, ali „Netvork“ ima i pozitivna iskustva sa Privrednom komoreom i njemačkim partnerima.

– Upravo je saradnja sa „Bošom“ uspostavljena preko Privredne komore. Ipak, to je samo početak i neophodno je proći stroge kriterijume koje te velike kompanije postavljaju pred svoje dobavljače. Šanse jesu male, ali mi ćemo se svakako truditi da potrebne uslove, sa naše strane, ispunimo. Prednost je što već radimo za kompanije poput „Boša“ i Mercedesa, iako se, naravno, svi oni međusobno razlikuju po principima, ali im je zajedničko to što traže maksimalan kvalitet, uz najniže moguće cijene, pojašnjava Tošić.

B. N. –  Derventa Cafe

 

KOMENTARI (2)

  1. “uz najnize moguce cijene…”
    Sve si rekao gospodine direktore… Jadi nasi sa Vama i slicnima koji ce da daju i najnizu cijenu, a ovamo radnika da ubiju jos vise u pojam. Kao da smo i do sada radili za nesto vise od “najnize moguce cijene”.

  2. U svakom sucaju lijepo je cuti da se sklapaju takvi poslovi u Derventi.
    Ali je ruzno cuti od Vasih radnika da su im plate mizerne.Da napustaju firmu i odlaze u Njemacku i ostale zemlje EU.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code