Vijesti Privreda Šanse nisu velike, ali postoje: Netvork dobavljač Folksvagena?

Šanse nisu velike, ali postoje: Netvork dobavljač Folksvagena?

2

Prošle sedmice Privredna komora Republike Srpske objavila je informaciju da je devet preduzeća, među kojima i derventska Mreža „Netvork“, predstavilo svoje projekte izaslanicima automobilskog giganta Folksvagena, te da će u narednom periodu ova preduzeća dostavljati i dodatne podatke o svom poslovanju, čime će započeti druga faza “drafta”.

Prema riječima Zorana Tošića, zamjenika generalnog direktora ovog preduzeća, šanse za sklapanje posla sa liderom evropske autoindustrije nisu velike, ali „Netvork“ ima i pozitivna iskustva sa Privrednom komoreom i njemačkim partnerima.

– Upravo je saradnja sa „Bošom“ uspostavljena preko Privredne komore. Ipak, to je samo početak i neophodno je proći stroge kriterijume koje te velike kompanije postavljaju pred svoje dobavljače. Šanse jesu male, ali mi ćemo se svakako truditi da potrebne uslove, sa naše strane, ispunimo. Prednost je što već radimo za kompanije poput „Boša“ i Mercedesa, iako se, naravno, svi oni međusobno razlikuju po principima, ali im je zajedničko to što traže maksimalan kvalitet, uz najniže moguće cijene, pojašnjava Tošić.

B. N. –  Derventa Cafe

 

2 KOMENTARI

  1. “uz najnize moguce cijene…”
    Sve si rekao gospodine direktore… Jadi nasi sa Vama i slicnima koji ce da daju i najnizu cijenu, a ovamo radnika da ubiju jos vise u pojam. Kao da smo i do sada radili za nesto vise od “najnize moguce cijene”.

  2. U svakom sucaju lijepo je cuti da se sklapaju takvi poslovi u Derventi.
    Ali je ruzno cuti od Vasih radnika da su im plate mizerne.Da napustaju firmu i odlaze u Njemacku i ostale zemlje EU.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code