Sedmična vremenska prognoza (16. do 22. februar)

0

Narednih sedam dana očekuje nas ljepše vrijeme, sa uglavnom sunčanim danima i prijatnim podnevnim temperaturama, te hladnim jutrima i večerima.

derventa vremenska prognoza februar

Ponedeljak i utorak: Početak sedmice obilježiće sunčano vrijeme sa dnevnom temperaturom do 7 stepeni Celzijusa. Jutra i noći biće osjetno hladnije, a temperatura će se kretati oko 0 stepeni.

Srijeda: I u srijedu nas očekuje slično vrijeme, sa nešto nižim temperaturama. Jutarnja temperatura biće -3 Celzijusa, najviša dnevna iznosiće oko 4 stepena, dok će se naveče temperatura ponovo spustiti ispod nule.

Četvrtak i petak: Od četvrtka se očekuju blaga naoblačenja, ali i više temperature. Jutarnje će se i dalje kretati oko nultog podioka Celzijusove ljestvice, dok će dnevne iznositi i do 9 stepeni. Takođe, ni večeri neće biti tako hladne, očekuje se prijatnijih 3 stepena.

Vikend: Sunčano vrijeme sa tek ponekim oblakom i temperaturama koja neće biti ispod nule tokom čitavog dana krasiće dane vikenda. Jutarnja i večernja temperatura biće između 3 i 5 stepeni Celzijusa, dok će preko dana živa u termometru dosezati i 12 stepeni.

Boris Nikolić – Derventa Cafe

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code