Vremenska prognoza (02. 11. – 08. 11.)

0

Iza nas je sedmica koju je obiljezilo „zubato“ sunce i veoma hladno vrijeme, ali padavine nam nisu pravile glavobolju. U sedmici koja je pred nama očekuju nas slične vremenske prilike.

u-bih-pretezno-oblacno-vrijeme-poslijepodne-moguca-i-kisa

U ponedeljak nas očekuje sunčano i hladno vrijeme. Jutarnja temperatura kretaće se do -1, a najviša dnevna do 9 stepeni Celzijusa.

U utorak i srijedu će doći do djelomičnog naoblačenja, prožetih sunčanim intervalima. Jutarnja temperatura kretaće se do 1, a najviša dnevna do 12 stepeni Celzijusa.

U četvrtak će biti vedrije, a samim tim i doće i do nižih temperatura. Jutarnja temperatura dosezaće 3, a najviša dnevna 7 stepeni Celzijusa. Takve vremenske prilike zadržaće se i u petak.

Za dane vikenda očekuje nas smjena oblaka i sunca, ali bez padavina. Jutarnja temperatura kretaće se do 7, a najviša dnevna do 12 stepeni Celzijusove skale.

 Nikola Brković – Derventa Cafe

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code