Vijesti Društvo Tamara Kuzmanović finalistkinja “Zvijezde maturske večeri 2016” – VIDEO/FOTO

Tamara Kuzmanović finalistkinja “Zvijezde maturske večeri 2016” – VIDEO/FOTO

0

Nakon nekoliko nadjelja koliko je prošlo od roka za prijave, poznato je 20 finalistkinja ovogodišnjeg izdanja “Zvijezde maturske večeri”. Prijave za projekat “Elta TV” ove godine došle su iz više od 20 gradova širom Republike Srpske, a svoje predstavnice u finalu ima čak 13 gradova, među kojima i Derventa. Čast naših maturantkinja braniće Tamara Kuzmanović!

tamara kuzmanovic derventa

Za Tamaru možete glasati od 1. do 10. aprila tako što ćete kliknuti OVDJE i ostaviti “lajk” na njenu fotografiju.

Djevojka koja prikupi najviše glasova, odnosno “lajkova”, postaće nova “Zvijezda maturske večeri” za 2016. godinu i osvojiti pravi zvijezdani tretman za sebe i svog pratioca, a vrijedne nagrade čekaju i ostalih 19 finalistkinja.

Tamara Kuzmanović
Derventa
SŠC “Mihajlo Pupin” u Derventi smijer: Gradjevinski tehničar

Hobi/interesovanja: Fotografisanje

Zašto baš ja?
Svaka djevojka zeli da na maturskoj večeri bude savršena, pa tako i ja, mislim da imam sve što jedna zvijezda treba da ima.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code