Vijesti Društvo Борачка организација Дервента: Позивамо све да нам се придруже на Народном скупу...

Борачка организација Дервента: Позивамо све да нам се придруже на Народном скупу подршке “Слобода”

0

Поводом организовања Народног скупа подршке Српској „Слобода“, чији организатор је Борачка организација Републике Српске, Градска борачка организација Дервента огласила се саопштењем у којем се наводи да у потпуности разумију разлоге због којих се организује скуп подршке, те да ова организација прихвата позив Борачке организације Републике Српске за учешће.

Свима који одлуче да нам се придруже стојимо на располагању за организацију одласка на скуп и могу се јавити у сједиште Градске борачке организације или предсједницима мјесних одбора Градске борачке организације, наводи се у саопштењу.

Сматрамо да је потпуно неприхватљиво да одлуке било које врсте, а посебно оне које се тичу ствари важних за функционисање система у Републици Српској, као што је имовина, доноси било ко кога народ није изабрао да у његово име доноси одлуке. Не прихватамо одузимање надлежности и имовине Републици Српској, јер смо Републику Српску, са свим њеним надлежностима и имовином, платили животима, здрављем и најбољим гoдинама живота.

Позивамо све који Републику Српску доживљавају као своју отаџбину, а посебно чланове других организација проистеклих из Одбрамбено отаџбинског рата, политичке партије, институције и установе, да нам се придруже, да покажемо јединство, да покажемо да нам је важно да располажемо оним што смо у рату одбранили, а у мировном споразуму валоризовали, да се заједно одупремо онима којима је циљ развлашћивање и демонтажа Републике Српске.

Подсјећамо, скуп “Слобода” одржаће се у сриједу, 20. априла, у Бањалуци са почетком у 17 часова.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here