Vijesti Najave i obavještenja Документарац “Видовдан – нит која нас веже” у петак пред дервентском публиком

Документарац “Видовдан – нит која нас веже” у петак пред дервентском публиком

0

У Народној библиотеци “Бранко Радичевић” у петак (17. март) са почетком у 19.30 часова биће приказан документарни филм “Видовдан – нит која нас веже” настао у продукцији Клуба историчара Посавина.

“Видовдан – нит која нас веже” је премијерно приказан 21. јануара на отварању Манифестације “Сви заједно” у Шамацу. Поред Шамца, пројекција је приказана у Дигиталном омладинском центру у Новом Саду, у организацији издаваштва “Битије”.

Документарни филм обухвата значајне сегменте из националне историје од досељавања до 1918. године, са акцентом на Косовску битку из 1389. године као једном нити која нас све повезује. Ријеч је о нискобуџетном документарцу настао са свега 200 КМ и без професионалне опреме, али урађен са много љубави, уз професионалну стручну подршку. Стога се, искрено, надамо да ћемо испунити ваша очекивања и оставити добар утисак, поводом нашег првенца, истиче сценариста Маја Видовић.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here