Vijesti Društvo Коло српских сестара уручило донацију центру “Будућност”

Коло српских сестара уручило донацију центру “Будућност”

0

Чланице Кола српских сестара “Царица Милица” посјетиле су у недјељу Центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју “Будућност” уручивши том приликом донацију од од 500 марака и дидактичке материјале.

Ова посјета, заједно са свештенством, симболично је уприличена на празник Дјетињце.

Ради се о активности која је договорена на састанку Управног одбора Добротворне организације “Тројеручица”, као кровне хуманитарне организације Епархије зворничко-тузланске.

Поред болница, у овој акцији договорене су и посјете установама које то нису, али дјеца бораве у њима у дневном центру или су у сталном смјестају због својих стања. Ми у Дервенти имамо “Будуцност”, те смо у договору са наставним особљем договорили које дидактичке материјале да им обезбиједимо, стоји на Фејсбук профилу Кола српских сестара.

У оквиру ове акције са Колом српских сестара из Козлука уплатиле су 700 долара као прилог за манастир Свете Петке поред Параћина, који брине о напуштеној женској дјеци ометеној у развоју.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here