Vijesti Najave i obavještenja “Не причај ме ником” и “Мандариске патке” данас пред дервентском публиком

“Не причај ме ником” и “Мандариске патке” данас пред дервентском публиком

0

У Народној библиотеци „Бранко Радичевић“ очекује нас промоција збирке пјесама Тање Симеуновић „Не причај ме ником“, те збирке прича Миланке Благојевић која носи назив „Мандаринске патке“.

Симеуновићева је члан Књижевног клуба „Јован Дучић“ из Добоја, а збирка „Не причај ме ником“ њена је друга збирка пјесама и говори о љубави и унутрашњим борбама. Благојевићева пише кратке приче, које је објављивала у заједничким збиркама младих аутора и књижевним часописима, а збирка прича „Мандаринске патке“ њена је прва књига и награђена је „Чучковом књигом“ за 2018. годину.

Поред аутора, на промоцији ће говорити представник издавачке куће „Имприматур“ Борис Максимовић и Александра Мариловић, иначе и модератор вечери.

Промоција ће се одржати у петак, од 18 часова.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here