Vijesti Kultura i obrazovanje “Она је посебна жена”: Библиотека организује конкурс за литерарне и ликовне радове...

“Она је посебна жена”: Библиотека организује конкурс за литерарне и ликовне радове поводом Дана жена

0

Јавна установа Народна библиотека “Бранко Радичевић”, поводом Међународног празника жена 8. марта, организује Конкурс за избор најбољег литерарног и ликовног рада за ученике основних школа.

Будући да су на снази епидемиолошке мјере и забрана окупљања, запослени у овој установи су се одлучили за један нови начин презентације ученичких радова – виртуелном представљању.

Сви ученици који се одлуче за учешће у овом већ традиционалном такмичењу могу своје радове да доставе у просторије библиотеке, а они ће бити објављени на Фејсбук страници ЈУ Народна библиотека ,,Бранко Радичевић”. За објављене радове моћи ће да гласају сви посјетиоци ове странице и то на начин да означе рад који им се највише свиђа. Награда одлази у руке аутору рада који освоји највише “лајкова”. Тема овогодишњег конкурса је “Она је посебна жена, саопштили су из Библиотеке.

Ученици своје радове могу доставити у просторије Одјељења за дјецу ЈУ Народна библиотека ,,Бранко Радичевић” Дервента најкасније до 26.02.2021.године, а најбољи радови ће бити проглашени 08.03.2021. године.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here