Vijesti Kultura i obrazovanje У петак промоција треће збирке пјесама Славише Савића

У петак промоција треће збирке пјесама Славише Савића

0

„Мозговерзум“, трећа збирка поезије пјесника Славише Савића, биће представљена дервентској публици у петак, 10. децембра.

Настајала тје оком шест година, а у њој су садржана Славишина искуства која је стицао на студијама на Филозофском факултету у Палама и на путовањима по Шведској, Русији, Пољској, Данској, Малти, Италији, Америци…на којима је „упознавао човјекову душу“.

Збирка је посвета сваком човјеку, јер сваки човјек је један мали универзум. Збирка „Мозговерзум“ је распоређена у седам Мозгалаксија. Књига представља човјека који је један универзум, сваки циклус је једна галаскија, свака пјесма је једна планета, свака ријеч један човјек, свако слово један атом, каже млади пјесник.

Промоција је заказана за 19 часова у Народној библиотеци “Бранко Радичевић”.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here