Vijesti Kultura i obrazovanje Љепше, боље, функционалније: Уређено двориште школе у Мишковцима – ФОТО

Љепше, боље, функционалније: Уређено двориште школе у Мишковцима – ФОТО

0

Ђачко доба у Подручној ОШ “19. април” у Мишковцима биће још љепше након проведене акције уређења школског дворишта коју су покренуле учитељице Михаела Шепаровић и Сања Ђукић.

– У оквиру акције уклоњен је стари помоћни објекат, постављен дио ограде и капија до магистралног пута и опремљен простор на отвореном са столом и клупама за ђачко дружење и учење. У дворишту школе у сарадњи са свештеником Далибором Ђекићем урађен је наткривени објекат за потребе мјештана и ученика школе, саопштено је из ове школе.

Акцију у којој је прикупљено око 1000 КМ подржали су родитељи, учитељице и мјештани добре воље, а посебну захвалност руководство школе упутило је Слободану Влајићу, Невену Влајићу, Слободану Цвијановићу и породици Бајуковић на учешћу у акцији.

Акција уређења школског дворишта биће настављена у наредном периоду, најављено је.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here