Vijesti Kultura i obrazovanje Богатији фундус ношњи

Богатији фундус ношњи

0

Пројекат СКУД Дервента “Ношње нове – игре старе” је успјешно приведен крају и друштво је обогатило фундус за 12 мушких хлача и кошуља, те 4 женске кошуље.

Ускоро очекујемо и прве наступе на којима ће нови дијелови костима засијати у пуном сјају, поручују из овог културно-умјетничког друштва.

Наши чланови Милица Никић, Љиљана Катанић и Дејан Китоњић су захваљујући Омладинској банци Дервента, Фондацији Мозаик и градској управи Дервента реализовали пројекат којим су обновили фундус костима СКУД-а “Дервента” са 12 мушких кошуља и хлача, као и 4 женске кошуље.
Захваљујемо се Клубу пријатеља СКУД-а “Дервента” који су обезбједили неопходно учешће локалне заједнице у пројекту, поручују.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here