Vijesti Društvo Вујичић и даље на челу Борачке организације – ФОТО

Вујичић и даље на челу Борачке организације – ФОТО

0

Чедо Вујичић остаје Предсједник Скупштине Градске борачке организације Дервента и у наредном мандату, а удружење је изабрало и остале органе управљања.

Вујичић је на синоћњој Изборној сједници добио подршку 24 од 29 присутних делегата а у свом обраћању је поручио да је БО успјела да Дан ослобођења административног центра града врати у Статут локалне заједнице, те да се обиљежава и Дан Осињске бригаде, као и 27 парастоса годишње. Чланови БО сваке године одају почаст преминулима на Власеничком ратишту.

Наметнули смо тему изградње спомен-собе борцима ВРС и питање је дана када ће бити изграђена. Успјели смо да омогућимо члановима породица погинулих и РВИ да иду на бесплатну бањску рехабилитацију. Ипак, морамо наставити радити на томе да Борачка организација и борачка популација заузму мјесто у друштву које њеним члановима припада због доприноса током Одбрамбено-отаџбинског рата и за наш бољи статус, нагласио је у свом обраћању.

За чланове Предсједништва изабрани су Боро Добриловић, Арсеније Вукичевић, Мирослав Тодорић, Младен Црљић и Славен Пијетловић, а по аутоматизму у састав овог тијела улазе предсједници Одбора породица погинулих и заробљених бораца и Одбора ратних војних инвалида.

За чланове Одбора РВИ изабрани су Миленко Станојевић, Лука Новић, Златко Аџић, Мирослав Мишић, Синиша Давидовић, Радован Ђукић и Саво Илић, у Одбор породица погинулих и заробљених бораца Игор Миловановић, Драган Наградић, Златко Васић, Славко Легеновић, Бранислав Ђукић и Аница Сарић, а за делегате ГБО Дервента у Скупштини Борачке организације РС изабрани су Боро Добриловић и Мирослав Тодорић.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here